ARN söker en sekreterare

Allmänna reklamationsnämnden (ARN) är en e-förvaltningsmyndighet och håller till på Kungsholmen i Stockholm. Vårt uppdrag är att pröva tvister mellan konsumenter och företag. Hos oss arbetar drygt 25 beredningsjurister. Därutöver finns en stödenhet och en stab. Knutna till nämnden är också ett stort antal externa ordförande, föredragande och ledamöter.

Arbetsuppgifter

I rollen som sekreterare kommer du att ingå i en arbetsgrupp med flera andra sekreterare. Arbetet innebär till stor del att du registrerar ärenden och handlingar i nämndens elektroniska ärendehanteringssystem och expedierar beslut. Därutöver administrerar du sammanträden och tar hand om det praktiska runt dessa. Du ger hjälp och service åt nämndens interna och externa medarbetare samt svarar på frågor från parter och allmänhet per telefon och e-post.

Kvalifikationer

Du har lägst gymnasieutbildning och några års erfarenhet av administratör eller sekreterararbete. Erfarenhet av arbete som administratör eller sekreterare inom offentlig förvaltning är meriterande. Goda kunskaper i MS-Office. Arbetet ställer krav på servicekänsla, noggrannhet, prestigelöshet, självständighet och samarbetsförmåga. Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning.

Omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Dnr: 2017-06770

Sista ansökningsdag: 2017-07-30

Ansökningsförfarande

Ansökan görs via e-post till rekrytering@arn.se Ange referens 2017-06770 i din ansökan. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringsstöd i samband med denna annonsering.

Kontaktpersoner

Eva Sparreljung

HR koordinator

08-508 860 58

 

Ulla Nilsson (nås från den 13 juli)

ST

08-508 860 09

 

Elin Envall (nås under perioden 3-7 juli)

SACO

08-508 860 44 

Uppdaterad: