Lediga tjänster

På den här sidan visas lediga tjänster hos ARN.

Allmänna reklamationsnämnden söker studentmedarbetare

Om ARN

Allmänna reklamationsnämnden (ARN) är en e-förvaltningsmyndighet och håller till på Kungsholmen i Stockholm. Vårt uppdrag är att pröva tvister mellan konsumenter och företag. Hos oss arbetar drygt 25 beredningsjurister. Därutöver finns en stödenhet och en stab. Knutna till nämnden är också ett stort antal externa ordförande, föredragande och ledamöter.

Som studentmedarbetare på ARN erbjuder vi dig en arbetsplats där du får möjlighet att praktisera dina akademiska kunskaper inom konsumenträtten. Arbetet som studentmedarbetare syftar till att underlätta övergången från studier till arbete för dig som student och samtidigt stärka ARN:s betydelse som framtida arbetsgivare.

Arbetsuppgifter

Som studentmedarbetare hos oss kommer du att arbeta med att bereda och följa upp ärenden i vårt ärendehanteringssystem.

Detta är en studentmedarbetartjänst vilket innebär att du kommer att ha en intermittent anställning hos oss under tiden du studerar. Det innebär att du tjänstgör vid behov vid enstaka tillfällen.

Kvalifikationer

Har du kunskap om offentlig verksamhet är det meriterande. Du ska ha goda kunskaper i MS Office. Som person är du positiv, kan arbeta självständigt och har lätt att uttrycka dig i tal och skrift. Du har förmågan att se helheter och samband.

Målgrupp

Vi söker dig som är i termin 4-5 av din juristutbildning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Intermittent anställning (behovsanställning)

Omfattning: Enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Dnr: 2018-13630

Sista ansökningsdag: 2018-11-30

Ansökningsförfarande

Ansökan görs via e-post till rekrytering@arn.se. Ange referens 2018-13630 i din ansökan. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringsstöd i samband med denna annonsering.

Genom din ansökan samtycker du till att ARN behandlar dina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbetet i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan i sin helhet kommer att sparas av myndigheten i två år i enlighet med Riksarkivets föreskrifter (RA-FS 2004:1). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Kontaktpersoner

Jenny Hjukström

Vice ordförande

08-508 860 75

Eva Sparreljung

HR-koordinator

08-508 860 58

Uppdaterad: